Yhteistyökumppanit

Ecolab on ollut yli 80 vuoden ajan luotettava yhteistyökumppani puhdistus- ja hygienia-alalla.

Innovatiiviset ratkaisumme ja palvelumme kattavat monia markkina-alueita - hotellialalta elintarviketeollisuuteen ja sairaaloista tekstiilien pesuun.

Ecolab työskentelee jatkuvasti maailmanlaajuisesti tehdäkseen maailmasta puhtaamman, turvallisemman ja terveellisemmän paikan.Katrin tuo puhtautta, mukavuutta ja toimivuutta julkisiin saniteettitiloihin, teollisuuden työympäristöihin, hotelleihin, kouluihin, ravintoloihin ja terveydenhoitolaitoksiin. Katrin tekee elämästä helpompaa missä tahansa liikutkin.

Sterisol kehittää, valmistaa ja markkinoi ainutlaatuisia ihonhoito- ja desinfektiotuotteita ilman säilöntäaineita. Asiakkaina ovat työpaikat, julkiset tilat ja henkilöt, joilla on korkeat vaatimukset hygieniaa ja kokonaistaloudellisuutta ajatellen, jotka haluavat tuotteiden rasittavan vähemmän ihoa ja ympäristöä.Sairaaloiden saniteettitilojen paperipyyhkeistä aina ravintoloiden lautasliina-annostelijoihin, Tork tarjoaa käyttäjälle suurenmoisen ja ostajalle mukavan kokemuksen.

"Olemme toimineet Suomessa puhtausalantuotteiden maahantuojana, tukkuliikkeenä ja valmistajana jo vuodesta 1991. Kehitämme liiketoimintaamme vastuullisesti ja luomme kannattavaa yritystoimintaa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Olemme luotettava, asiantunteva sekä innovatiivinen yhteistyökumppani ja toimimme virallisena Suomen maahantuojana monille kansainvälisille puhtausalan tuotemerkeille, kuten Tana Professional, Vikan, Filmop ja Rubbermaid."

Taerosol Oy valmistaa teknillisiä aerosoleja ja muita teknokemian tuotteita elektroniikka-alan ja teollisuuden tarpeisiin. Uusimman teknologian kehitystä kiinteästi seuraamalla Taerosol Oy on kehittänyt omat tuotteensa.

Päämääränään Taerosol Oy:llä on tinkimättömän korkea laatu sekä valikoima, joka parhaiten palvelee käyttäjäkuntaa. Yrityksen kasvu osoittaa, että näissä tavoitteissa on onnistuttu. Laatu, valikoima ja palvelu vastaavat asiakkaitten vaatimustasoa.