DesinfiointiTÄHTI DESI

Käytetään päivittäisessä yleispuhdistuksessa tiloissa, joissa vaaditaan korkeaa hygieniatasoa; uimahallit, saunat, liikuntatilat, sekä keittiön erilaiset pinnat ja laitteet.

Ominaisuudet: kirkas, punertava, miedosti hajustettu neste
Sisältää: kationisia tensidejä, ionittomia tensidejä < 5 %, fosfaatteja, hajusteita, väriaineita, isopropanolia
pH: tiivisteessä ja käyttöliuoksessa 7,5 (neutraali)
Pakkauskoot: 3 x 5 L


TÄHTI 10 DESI

Käytetään päivittäisessä yleispuhdistuksessa tiloissa, joissa vaaditaan korkeaa hygieniatasoa; keittiön elintarviketilojen erilaiset pinnat ja laitteet sekä saniteettitilat, uimahallit, saunat ja liikuntatilat.

Ominaisuudet: kirkas, hajustamaton neste
Sisältää: ionittomia tensidejä, kvaternääristä ammoniumyhdistettä, fosfaattia, isopropanolia
pH: tiivisteessä 10,8 ja käyttöliuoksessa 10
Pakkauskoot: 3 x 5 LTÄHTI PINTADESI

Tehokas etanolipohjainen pintojen desinfiointiaine.

Ominaisuudet: kirkas neste
Sisältää: denaturoitua etanolia, isopropanolia
pH: 7
Pakkauskoko: 5 LTÄHTI KLOORIPESU

Monikäyttöinen emäksinen ja desinfioiva tehopuhdistusaine. Käytetään tiloissa, joissa korkeat hygieniavaatimukset. Käyttökohteita: erilaiset saniteetti- ja sosiaalitilat sekä kylmät saunatilat, keittiön erilaiset pinnat ja laitteet, elintarviketilat, myymälät, erityisesti kalatiskit uimahallit, kylpylät, lattiakaivot, viemärit, liikuntasalit, sairaalat, sekä leikkaus- ja toimenpidetilat.

Ominaisuudet: kirkas ja kellertävä kloorinhajuinen neste; desinfioi ja tappaa bakteereita, sieniä, itiöitä, viruksia; poistaa hometta ja hajuja; valkaiseva
Sisältää: anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä, klooripohjaisia desinfektio- ja <5% valkaisuainetta, fosfaatteja, natriumhydroksidia, kaliumsilikaattia, natriumhypokloriittiliuosta (akt. klooria 4 %)
pH: tiivisteessä 13, käyttöliuoksessa (1%) 11,5
Pakkauskoot: 3 x 5 L
TÄHTI VOIMADESI

Desinfiointiaine puhtaille, koville pinnoille. Lähes hajuton. Soveltuu mm. elintarviketeollisuuden, kanaloiden, karjasuojien, sikaloiden ja vilkkaassa käytössä olevien saniteetti-, pesu- ja saunatilojen vaativaan desinfiointiin.

Ominaisuudet: väritön neste
Sisältää: kvatteja
pH: tiivisteessä 10,5 ja käyttöliuoksessa 10
Pakkauskoot: 3 x 5 L