Yleis- ja peruspuhdistusTÄHTI YLEISPUTSARI

Heikosti emäksinen yleispuhdistusaine, käsi- ja konemenetelmiin kaikille vettä sietäville pinnoille. Erittäin laajakäyttöinen, riittoisa ja tehokas yleispuhdistusaine, joka tehoaa myös rasvaiseen ja pinttyneeseen likaan.


Ominaisuudet: kirkas, kellertävä, miedontuoksuinen neste
pH: tiivisteessä 9,5 ja käyttöliuoksessa 7,7-9,3
Pakkauskoot: 3 x 5 L


TÄHTI SITRUS

Erittäin tehokas teollisuuden, siivouksen ja kuljetuskaluston emäksinen perus-puhdistusaine. Poistaa öljyn, rasvan, noen, maantiesuolan, pihkan, liiman,lehtivihreän, useimmat painovärit, tussit ja osan graffiteista.

Soveltuu kaikille vettä ja emäksiä sietäville pinnoille käsinpesuun, korkeapainepesulaitteisiin ja pesuautomaatteihin.

Ominaisuudet: miedontuoksuinen, vihertävä neste
Sisältää: ionittomia tensidejä 5 - 15 %, sitrusterpeeniä (D-limoneeni) < 2,5 %, fosfaatteja < 5 %, 2-(2-butoksietoksi)etanoli 5 - 15 %
pH: tiivisteessä 12,5, käyttöliuoksessa 11,5
Pakkauskoot: 6 x 5 L, 25 L, 200 L


TÄHTI PR-1000

Sopii kaikille emäksiä sietäville pinnoille käsi- ja konemenetelmiin. Käytetään teollisuudessa metallipintojen, lattioiden, seinien ja koneiden puhdistuksessa sekä palojälkien puhdistuksessa. Soveltuu myös allaspesuun sekä ultraäänipesulaitteisiin. Ei alumiinille.

Ominaisuudet: sininen neste
Sisältää: natriumhydroksidia, väriainetta
pH: tiivisteessä 13, käyttöliuoksessa 12
Pakkauskoot: 3 x 5L


TÄHTI RASVANPOISTO

Rasvaisen sekä pinttyneen lian poistoon elintarvike- ja keittiötiloissa sekä korjaamoissa. Soveltuu myös muihin erilaisiin peruspuhdistuksiin. Käsi- ja konemenetelmiin.

Ominaisuudet: kirkas, väritön neste
Sisältää: anionisia tensidejä 5 - <15%, ionittomia tensidejä < 5%, amfoteerisia tensidejä, natriumhydroksidia, glykolieetteriä
pH: tiivisteessä >13, käyttöliuoksessa 12,3
Pakkauskoot: 3 x 5 L


TÄHTI KLOORIPESU

Monikäyttöinen emäksinen ja desinfioiva tehopuhdistusaine. Käytetään tiloissa, joissa korkeat hygieniavaatimukset.

Käyttökohteita: erilaiset saniteetti- ja sosiaalitilat sekä kylmät saunatilat, keittiön erilaiset pinnat ja laitteet, elintarviketilat, myymälät, erityisesti kalatiskit uimahallit, kylpylät, lattiakaivot, viemärit, liikuntasalit, sairaalat, sekä leikkaus- ja toimenpidetilat.

Ominaisuudet: kirkas ja kellertävä kloorinhajuinen neste; desinfioi ja tappaa bakteereita, sieniä, itiöitä, viruksia; poistaa hometta ja hajuja; valkaiseva
Sisältää: anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä, klooripohjaisia desinfektio- ja <5% valkaisuainetta, fosfaatteja, natriumhydroksidia, kaliumsilikaattia, natriumhypokloriittiliuosta (akt. klooria 4 %)
pH: tiivisteessä 13, käyttöliuoksessa (1%) 11,5
Pakkauskoot: 3 x 5 L